L’Espígol

L’Espígol… amb Cor!

Ecobotiga & Ecoespai

L’Espígol neix amb la voluntat de cobrir les necessitats d’aquells habitants de la Selva del Camp que teníem inquietuds a l’hora de dur una vida natural i saludable. És per això que, amb una il·lusió que ha anat creixent dia a dia amb la confiança dels nostres clients, vam decidir crear un establiment per a donar la possiblitat de millorar la qualitat de vida de les famílies amb consciència ecològica.

Després de tres anys situats al carrer de l’Horta, vam veure que la botiga es quedava petita per a poder encabir totes les idees i nous projectes que teníem en ment. Així que vam decidir emprendre un nou viatge i crear l’Ecobotiga. Vam trobar el lloc ideal, un lloc que reunia totes les condicions que necessitàvem: equilibri, amplitud, lluminositat… Des de l’abril del 2013 L’Espígol s’ubica al vell mig de La Selva del Camp, a l’Avinguda Joan Puig i Ferrater.

L’EcoEspai és el centre que L’Espígol buscava per a tu; un lloc on teràpia i formació s’uneixen amb la intenció de crear un espai holístic i de benestar per a la ment, el cos i l’esperit. Les nostres activitats estan orientades a augmentar el nivell de consciència, d’autoconeixement i de transformació i les teràpies que t’oferim t’acompanyen per a poder-te guiar en aquest procés de canvi.

Els Nostres Valors

PROXIMITAT i ECOLOGIA

Que bons que són els aliments que ens envolten… Per què necessitem portar-los de l’altra banda del món? I no parlem de la quantitat d’avantatges que comporta menjar aliments ecològics… La tranquil·litat de saber que el que mengem és totalment saludable i està lliure de pesticides i tòxics no té preu!

CURA DEL PLANETA

Col·laborem amb Greenpeace des de fa més de 10 anys i des de l’Espígol ens comprometem des del primer dia a minimitzar l’impacte sobre el medi ambient reduint l’’energia que consumim i, a la vegada, generant menys residus.

PROFESSIONALITAT

Valorem la professionalitat a l’hora d’oferir els nostres productes i els nostres serveis, apropant-vos sempre la millor qualitat.

CONFIANÇA

Estar a prop teu, crear bon ambient, oferir un tracte proper i tenir cura de les persones és molt important per a nosaltres.

COMERÇ JUST

Valorem que els productes ecològics siguin de Comerç Just, la qual cosa significa que han estat produïts respectant els Drets Humans, el medi ambient i la justícia social de manera que ajudem al desenvolupament de molts pobles amb condicions, encara avui, molt precàries.

CONTRA EXPERIMENTACIÓ EN ANIMALS

T’oferim productes naturals, testats (no en animals), sense conservants, colorants ni substàncies d’origen químic. Ecocosmètica BioResponsable de qualitat, en harmonia amb el planeta i la naturalesa. Salut i ecologia unida per a la bellesa de la teva pell.

Aportem petits granets de sorra per a intentar canviar actituds en la nostra comunitat. Segur que ens has sentit preguntant-te… Necessites realment una bossa per la teva compra?.