l’Equip

María Casado González

Fundadora, Propietària de L’Espígol i us atenc en el que necessiteu!

En mi podràs trobar una persona dinàmica i creativa i, encara que de vegades sóc exigent amb la feina que faig, gaudeixo modelant projectes i fent-los realitat; m’apassionen els reptes que comporten esforç i constància. Fent el que m’agrada vull apropar als que m’envolten a una vida saludable i, en definitiva, a una vida millor.

Fa molts anys que em vaig interessar en saber com es pot dur una vida sana i saludable. Des de llavors que sóc emprenedora i, gràcies al recolzament d’aquells a qui estimo, propietària de l’Espígol des de fa més de 5 anys. En constant descobriment, tinc coneixements en ventes, màrqueting, cosmètica natural, flors de Bach, fitoteràpia i en macrobiotica.

La meva millor experiència ha estat ser mare i la meva filosofia de vida m’acompanya a casa. Als meus fills els guio cap a una alimentació macrobiòtica i energètica, cuidant la seva salut des d’una criança respectuosa i equilibrada. La millor aventura és la d’estar adquirint uns aprenentatges que dia a dia ens anem brindant mútuament la meva família i jo.

Contacte: info@ecobotigalespigol.cat

Cristina Salvans Juárez

Dietètica y Nutrició.

Tècnic Superior en Dietètica.

Terapeuta Floral i Titulada en Naturopatia.

Ha treballat com ha dietista en l’Hospital Comarcal en Vilafranca del Penedès i en residencies d’avis. També supervisa càtering i és formadora en cursos de dietètica y nutrició.

Equip de Terapeutes

J. Carlos Sauret Benseny

Naturopatia, Homeopatia i Acupuntura.

Tècnic en Naturopatia,

Homeopatia i Acupuntura.

Treballa amb les tècniques de iridologia, digitopuntura, tapping i essències florals amb plena dedicació per a la salut des de una mirada naturista.

Format en el Centre d’Estudis de CENAC (Centre d’Estudis de Naturopatia i acupuntura) i diplomat en homeopatia al mateix centre.

Equip de Terapeutes

Rafi Méndez

Kiromassatgista

La meva especialitat és el kiromassatge on englobo les diferents teràpies adquirides. Recentment introdueixo en les meves consultes la teràpia craneosacral obtenint molt bons resultats. En les meves consultes treballo amb compromís vers la persona a tractar tot treballant la part física i emocional.

  • Mestre de Reiki
  • Reflexologia Podal
  • Flors de Bach
  • Kiromassatge
  • Craneosacral
  • Neurotapping i tractament amb agulles intradèrmiques
  • Especialitzada en RESET-ATM
  • Tècniques en osteopatia.

Equip de Terapeutes

Jordi Abellò

Professor de Tai-txi i txi-kung

La meva vocació professional és ser professor. Tinc la Llicenciatura en Geografia i Història en l’especialitat d’Història de l’Art. Paral.lelament ho combino amb la meva altra passió que és el txi-kung i el tai-txí.

Em vaig formar al Centre Estudi Salut Activa de Tarragona amb el meu mestre instructor de disciplines orientals Joaquim Martín i dono classes de tai-txi txuan i txi-kung pertanyent a l’escola yang en la seva forma dita tova.

Actualment vaig alternant la pràctica docent amb les classes regulars de tai-txí, que imparteixo en diferents centres de teràpies naturals i alternatives, gabinets de fisioteràpia i osteopatia, herboristeries, centres de dietètica i nutrició, casals i fundacions privades de gent gran, així com associacions i centres cívics repartits per tota la província de Tarragona.

També imparteixo eventualment classes del tai-txí en diversos centres de formació i acadèmies on dono cursos de tècniques de relaxació a la feina per gestionar l’estrès a la feina incorporant entre altres la pràctica terapèutica del tai-txí i txi-kung.