Arriba la tardor…

Arriba la tardor…

Tardor…època de “caigudes”, igual que les fulles dels arbres que cauen i cobreixen parcs i callis, en aquesta època arriba la caiguda del cabell i com no, també parlem d’una “caiguda” de l’energia, positividad i alegria que teníem a l’estiu així com l’arribada dels canvis de temperatura i baixada de defenses.

Per això et volem ajudar al fet que facis front a aquests símptomes:

El primer i bàsic que cal fer és una depuració.

Venim d’una època en la qual hem fet excessos de tot: De menjar, de beguda, de Sol, de clor, trasnuitar etc…tot això passa factura i la forma que no passada és DEPURACION TOTAL.

En depurar el cos afavorim el drenatge de tots els residus tòxics, així com la regeneració de les cèl·lules HEPATICO-BILIARS-DIGESTIVA i prepara el cos per assimilar moltíssim millor els suplements que anem a prendre durant l’Hivern.

Una vegada hem fet un detox, i per tant podem dir que el nostre organisme aquesta “net” el següent seria aportar tots aquells principis actius que necessitem per enfocar aquesta època.

D’una banda per a la caiguda del cabell podem suplementar amb el següent complements rics en L-cisteina, vitamines del grup B i zinc entre uns altres.

Per aixecar l’ànim i aportar l’energia que ens ha disminuït pel canvi horari, volta a la rutina… I com no! Prevenir refredats, grips, bronquitis… Per a això podem aportar al cos algun d’aquests productes: Gelea reial, shitake, equinacea, vit C, propolis…

Et podem ajudar a triar el més adequat per a tu?