Tallers

Tallers Regulars

Tai-txi Txuan

El tai-txi com és conegut és un art marcial on els seus practicants afirmen que els proporciona molts beneficis, incloses millores en la salut i la longetivitat.

El tai-txi-txuan comprèn una sèrie de moviments lents, i és practicat cada matí per grups de gent en centenars de parcs per tota la Xina i, cada cop més, en altres parcs de tot el món. En les classes de tai-txi s’ensenya a conèixer el propi equilibri i el que l’afecta, a reconèixer iguals dins dels altres, i l’estima del valor pràctic en la capacitat de moderar comportaments extrems i l’actitud en els nivells mentals i físics.

Ioga

Ioga és un terme sànscrit que pot traduir-se com “esforç” o “unió”. El concepte té dues grans aplicacions: d’una banda, es tracta del conjunt de disciplines físiques i mentals que es van originar en l’Índia i que busquen aconseguir la perfecció espiritual i la unió amb l’absolut; per altra banda, el ioga està format per les pràctiques modernes que deriven de l’esmentada tradició hindú i que promouen el domini del cos i una major capacitat de concentració.

Meditació

¿Què és per a nosaltres la intel·ligència emocional ?

Es la capacitat per a connectar i reconèixer emocions pròpies i aliens, i l’habilitat per a saber gestionar-les.

En aquest curs aprendrem a connectar amb la pròpia emoció, reconeixe-la, acceptar-la i gestionar-la.

I ho farem amb l’ajuda de la meditació ja que per a nosaltres es la manera mes efectiva de connectar amb el que estic sentint, amb el que estic vivint e iniciar un viatge d’autodescobriment i autoconeixement, tant del nostres estat físic, emocional i mental.

¿Què és per a nosaltres la meditació?

Com diu el mestre Claudio Naranjo, “el hacer nada”, es una invitació a no fer res, tan sols observar i crear consciència, dels nostres pensaments, de la nostra respiració, del nostre estat emocional, del nostre estat físic i  no canviar res, intentant estar amb allò que estic sentint, allò que estic vivint.

La meditació pot servir per infinitat de coses, tals com reduir l’estrès, l’ansietat, ens ajuda a estar mes presents, mes centrats, mes conscients, claredat mental i emocional, incrementa l’autoestima i possiblement moltes coses mes, encara que per a nosaltres el mes important es que la  meditació ens aporta coneixement i consciència de nosaltres mateixos, una peça indispensable per la llibertat de l’individu.

La meditació ens fa veure les coses amb mes claredat, amb uns altres ulls, ja que possiblement de vegades no cal canviar res, tan sols mirar-s’ho des de una altra perspectiva.

És un viatge cap a l’interior, cap al autodescobriment.

La meditació ens fa lliures i senzillament ens apropa a la nostra essència mes pura.

Desitjo més informació sobre:

Nom *

Email *

Accepto la política de privadesa

FacebookTwitterInstagram