Activitats

Activitats Regulars

Tai-txi Txuan

El tai-txi com és conegut és un art marcial on els seus practicants afirmen que els proporciona molts beneficis, incloses millores en la salut i la longetivitat.

El tai-txi-txuan comprèn una sèrie de moviments lents, i és practicat cada matí per grups de gent en centenars de parcs per tota la Xina i, cada cop més, en altres parcs de tot el món. En les classes de tai-txi s’ensenya a conèixer el propi equilibri i el que l’afecta, a reconèixer iguals dins dels altres, i l’estima del valor pràctic en la capacitat de moderar comportaments extrems i l’actitud en els nivells mentals i físics.

Ioga

Ioga és un terme sànscrit que pot traduir-se com “esforç” o “unió”. El concepte té dues grans aplicacions: d’una banda, es tracta del conjunt de disciplines físiques i mentals que es van originar en l’Índia i que busquen aconseguir la perfecció espiritual i la unió amb l’absolut; per altra banda, el ioga està format per les pràctiques modernes que deriven de l’esmentada tradició hindú i que promouen el domini del cos i una major capacitat de concentració.

Desitjo més informació sobre:

Nom *

Email *

Accepto la política de privadesa